Välkommen till Grundsunda hembygdsgård lördag kl 13.00

Välkommen till Grundsunda hembygdsgård lördag kl 13.00

Budkaveln som nu går igenom hela Sverige, är ett Upprop för Hembygden. Vi firat tillsammans 100 år, en ansenlig ålder för ett riksförbund. Till Grundsunda hembygdsgård kommer Budkaveln från Skeppsmaln klockan 13.00 på lördag. Vi läser då upp det högtidliga uppropet, skriver under och stämplar dokumentet med kyrkans gamla stämpel från 1850. vi berättar också om nya styrelsens mål för 2016.

Styrelsen ser fram emot besöket från Skeppsmaln. På söndag åker den vidare på sin färd i Ångermanland, i en gammal Volvo, framförd av vår kassör Ove Johansson. Välkomna alla, visa ert intresse för Hembygdsrörelsen, köp gott kaffe, våra goda våfflor, umgås och trivs på vår vackra Hembygdsgård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.